top of page

Vigtig information vedr. brug af faciliteter

Opdateret: 8. jun. 2021

Kære ryttere og medlemmer


Vi vil gerne genopfriske nogle regler for brug af faciliteter:


  1. Der er ikke tilladt at gå på folden uden Ridelærer eller forælder - I så fald skal der laves aftale med Ridelærer. Tilladelse til at gå på fold gælder kun på elevponyernes fold. Har man fået lov til at gå på folden skal alle under 18 år have ridehjelm på. Vi opfordrer også vores ryttere og medlemmer over 18 at have ridehjelm på. Partryttere har adgang til folden, når de skal hente og bringe deres partponyer - her er aftale ikke nødvendig. Men HUSK ridehjelm!

  2. Det er ikke tilladt at fodre heste og ponyer på folden. Det er efter aftale med din Ridelærer okay at give godbidder, gulerødder, æbler o.lign. i spieltov.

  3. Det er ikke tilladt at gå i stalden. Der er kun adgang for pensionærer, Ridecentrets kunder og personale. Det skal aftales med Ridelærer, hvis man skal i stalden og kan kun ske sammen med Ridelærer.

  4. Springning er absolut kun tilladt, hvis man modtager undervisning! Al springning uden undervisning er forbudt af hensyn til sikkerhed. Det gælder også for pensionærer i Ridecentret.

  5. Rider man uden for undervisningstid, skal man rydde op efter sig - samle hestepærer på stien foran ridehallen og op til foldene, i ridehal og udendørs ridebaner, så der er pænt til de næste, der skal bruge faciliteterne. Ridestien rundt om foldene er ikke nødvendig, men ved parkeringsplads er det et krav, at man fjerner lort. I må gerne tage trillebøren med jer, når I samler lort - bare den bliver sat på plads igen :-) Feje ved spieltovene - og mellem sti og ridehal, hvis man har redet ude. Strigler, børster og hovrensere soigneres for hår og jord efter brug.

Sørg altid for at lave en aftale med din Ridelærer - eller Torben!


Det er dejligt med massere af glade brugere af faciliteterne, så lad os sammen tage ansvar for, at vores Rideklub er et sikkert og godt sted at være :-)


På forhånd, tak :-)

123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Muleposen nr. 107

Hent et klubblad i Rytterstuen eller læs det her :-)

Comentarios


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page