STØT Tørring Rideklub hver gang du tanker!

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Tørring Rideklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.


Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.


Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.


Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Tørring Rideklub nu. Og så sørger de for at ændre det.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Muleposen nr. 105 - juni 2021

Først og fremmest: TUSIND TAK for en fantastisk opbakning og deltagelse til sommerafslutningen i fredags! Det er helt vildt dejligt med så mange glade ryttere og forældre i Rideklubben! Dernæst: Somme

Vigtig information vedr. brug af faciliteter

Kære ryttere og medlemmer Vi vil gerne genopfriske nogle regler for brug af faciliteter: Der er ikke tilladt at gå på folden uden Ridelærer eller forælder - I så fald skal der laves aftale med Ridelær